ที่พกั หรือ “ฟาร์มสเตย์”

เยาววิทย์ – ที่พัก ฟาร์มสเตย์ กะปง พังงา

เยาววิทย์ เป็นมากว่าโรงเรียน ที่แห่งนี้เป็นทั้งที่ให้การศึกษาเด็ก ๆ และมีที่พักให้บริการสาหรับผู้ที่ชื่นชอบบรรยากาศหุบเขา สายหมอกยามเช้า เพราะโรงเรียนเยาววิทย์ ตั้งอยู่อาเภอกะปง จังหวัดพังงา สามารถเดินทางจากจังหวัดภูเก็ต เพียงใช้ระยะเวลา 2 ชั่วโมงเท่านั้น ที่พักของเรามีทั้งหมด 15 ห้อง ซึ่งแต่ละห้องสามารถมองเห็นวิวทิวทัศน์ ภูเขา สายหมอกยามเช้าแบบไม่ต้องขึ้นเขาไปดูทะเลหมอกให้เหนื่อย นอกจากความสวยงามของวิว เรายังมีกิจกรรมที่สามารถทาร่วมกับเด็ก ๆ ได้หลากหลายกิจกรรม เหมาะสาหรับทริปครอบครัวที่พาลูก ๆ มาเรียนรู้วิถีชีวิตธรรมชาติแบบแท้จริง เพราะที่พักของโรงเรียนเยาววิทย์ มีฟาร์มที่ให้เด็กสามารถทากิจกรรม ปลูกผัก ให้อาหารปลา เก็บไข่สดจากฟาร์ม ปลูกข้าว หรือแม้แต่การเลี้ยงแพะ รวมถึงกิจกรรมทางการเรียนรู้อื่น ๆ ที่เหมาะสาหรับเด็ก ๆ ที่ต้องการสัมผัสวิธีชีวิตธรรมชาติ ถือได้ว่าเป็น ฟาร์มสเตย์ หรือที่พักในฟาร์ม ของอาเภอกะปง จังหวัดพังงา อีกหนึ่งแห่งที่ไม่ควรพลาด

For further information, please email lodge@yaowawit.org or call our Hotel Manager (Khun Oil) at +66 98 531 3722.

โรงแรม

หน้ารายละเอียดโรงแรม

Your booking fees will be a donation and will go directly towards keeping our school running for the children – helping us with costs such as teacher’s salaries, books, clothes and hygiene products so that we can continue caring for our children to the best of our ability.

Each room includes:

  • Free WiFi
  • Air conditioning
  • Free Breakfast
  • Swimming Pool Access
  • Guest Lounge Access

You are welcome to spend time with the children – they love to meet new people. A member of our team will give you more information about the school and our children upon arrival.

มาพักกับเราแล้วดีอย่างไร

รายได้ในการจองที่พักและกิจกรรมของคุณ จะนาไปเป็นค่าดูแลโรงเรียนให้สามารถสอนเด็กๆ ผู้ด้อยโอกาสได้มีการเรียนการศึกษาที่ดี ช่วยให้เรามีค่าใช้จ่าย ที่ต้องจ่ายเงินเดือนอาจารย์ ค่าหนังสือ และผลิตภัณฑ์สุขอนามัยต่าง ๆ สาหรับเด็ก

คุณได้พักผ่อนในที่พักที่สงบ สวยงามท่ามกลางหุบเขา ในกะปง พังงา เมืองแห่งม่านหมอกเมืองใต้ แบบสบาย หากใครมีลูกก็สามารถให้เข้าร่วมกิจกรรมกับเด็กๆ เรียนรู้วิถีชีวิตธรรมชาติ แบบไม่ต้องเล่นโทรศัพท์มือถือทั้งวัน

คุณอิ่มใจและอิ่มบุญที่ได้เป็นส่วนหนึ่ง ในการให้โอกาสในการศึกษากับเด็ก ๆ

โรงแรม

Sai Thara Restaurant

Our restaurant serves freshly prepared Thai food.

Times
Breakfast 08.00 am – 10.00 am
Lunch 12.00 noon – 01.00 pm
Dinner 06.00 pm – 08.00 pm
Rates
Breakfast @ 150 Bath per person
Lunch @ 350 Baht (set menu) per person
Dinner @ 350 Baht (set menu) per person

Pizza Oven

Enjoy one of our delicious pizza variety while being surrounded by a beautiful jungle decor. You can customize each of those with more or fewer toppings.

Our artisanal pizzas are a combination of the freshest ingredients baked in a handmade oven. The wood fire, will give a light smoky flavor, a crisp but a tender crust to your pizza. It will be irresistible for your taste buds, be prepared to order more than one!

Pizza @ 250 Bath
Vegetarian Option @ 190 Bath

The ICS Hong Kong School donated the material and built the pizza oven with our ingenious permaculture and agriculture teacher, Mrs. Yuppa.

โรงแรม
โรงแรม

Activities & Trips

นอกจากกิจกรรมภายในโรงเรียนเยาววิทย์แล้ว ยังมีกิจกรรมและสถานที่ท่องเที่ยวบริเวณใกล้เคียงที่พัก ที่ผู้เข้าพักสามารถไปเที่ยวเองได้ หรือหากจะให้ทางเจ้าหน้าโรงเรียนจัดโปรแกรมในการเที่ยวให้ก็สามารถทา

ได้ ไม่ว่าจะเป็น วัด น้าตก น้าพุร้อน เที่ยวตลาดวันอาทิตย์ท่ามกลางสายหมอก อาเภอกะปง หรือสามารถขับรถไปเที่ยวทะเลที่เขาหลัก ก็ใช้ระยะเวลาเดินทางไม่ไกลสามารถเดินทางได้สะดวกสบาย

Pre-Vocational Program

We teach hospitality training in collaboration with the JW Mariott Hotel Group in Phuket as part of the students pre-vocational program. We use the Yaowawit Lodge to give our students practical experience speaking to the guests in English and serving.

Hospitality services employ a significant number of people in Thailand, and we hope that their experience and education at Yaowawit School will give them the skills they need to be successful in this area.